je prosinec a chybí výsledky z listopadu !!!
Fórum
———
Cháááá, to je prdel. Tak jsem se podíval na tabulku slušnosti a jsme beznadějně nejvetší prasata. To je bezva. Jen tak dál kluci.
———
Jestli budeš moct použít starou registračku budu vědět v pátek. Pošli mi tvoje číslo mobilu
———
Obo, smaž ten komentář, co máš u mě napsaný. Každý tam má fotku, jenom já tam mám nějaké žvásty. V sobotu dorazím, dres budu hledat ještě intenzivněji než doposud. Asi vemu slivovici. Mám donést nějaké prachy na registraci nebo tak něco?
———
Játro, přines všechno co můžeš dát tomuto týmu včetně tvojí motorky.
———
á pán je asi znalec
———
jelikož jsme sobotní stmelovák museli odpískat. jelikož Gáboš nemůže, navrhuji alespoň drobné pozápasové posezení. Co takhle bloknout stůl na Januštici?
———
Ja som pro. Dobře blokovat stoly umí Miloš, děkujeme!
———
Na kolik?
———
Můj nevinný faul byl oceněn čtyřmi zápasy stop.
———
Darebáci jedni !!
———
Obo ten dres nemůžu nějak najít, ale potkal jsem Frada a ten říkal, že Vás bylo 5 na střídání, tudíž má účast na zápasech není zatím nutná. Držíte nulu, tudíž obránce prd platný :-). Jakmile bude ale přituhovat, připojím se.
Co termín nějakých tríninků? Poptat se po hale ve Zlíně? bude někdo vůbec chodit?
———
No jak čtu, Miloš má 4 zápasy stopku, já nebudu minimálně 2-3 kola, takže se můžeš směle připojit. i když bez dresu nevím nevím. Já ti svůj nepůjčím :-). Tréninky zatím nic, čekám na zprávu od Gaboša.
———
O hale zatim nic nevim na sobotu jsem domluvil Kotika M,od nehrajicich potrebuji pujcit dres a trenky.Frede vem to dik
———
přátelé, co se stmelit po dalším kole? Rozpis vypadá časově příznivě.
3. kolo - sobota 28.11.2009
14:35 | Legea Otrokovice - Futurum Zlín
16:20 | Bernard Napajedla - Futurum Zlín
———
sponzor jistě rád přispěje, dokud jsme na vítězné vlně
———
Ja tož kourva to by možná šlo !!!
———
předstmelovák můžete udčlat v sobotu v práci!!!
———
Já bych se stmelil v Rebel baru v sobotu po zápasech. Snad by Mára Topič dal nějakou tlačenku a pivko.
———
já jsem pro, ale je důležité, aby si i ostatní chlapci k tomu řekli své....
———
já bych jel do Hradiště, tam to bude zadarmo i s dopravou!!! nebo se pletu Miloši??
———
Hradiště nebrat
———
Rebel bych bral taky, no a žrádlo může dovézt Miloš z Hradiště. Nějaké brutální obložené plachty :-)
———
dnes očekávám 2 vítězství, jinak nebudou prémie!!!!
———
A máš je tam mecenáši !!!
———
obo vemeš mě?
———
Kdy, kam, proč, jak?
———
Tak pánové asi máte natrénované, když na tréningu byli 2 hráči Futurum teamu. No...jen tak dál...
———
Ano Petře, máme natrénované a není dobré se přetrénovat...
———
tak to potom jo.