Byl jsem nachystaný, stačilo pro mě přijet, tak jak jsme se domlovali na ukončené.
Fórum
———
tak se konečně uskuteční stmelovák....to už můžu začít hrát :-)
že bych vzal slivovici?
———
Vem
———
Opět jeden kousek, o který se musím podělit ... https://www.evropa2.cz/cs/extra/podcasting/evropa-2/zpatky-do-minulosti.shtml
———
tak chlapci, dle rozpisu je jasné, že 13.2. hrajeme brzo odpoledne /v 16,15 je po všem/ a tak by bylo záhodno uspořádat poté stmelovací večírek na ukončenou. Prosím návrhy místa a od sponzorů čekám jako projevy díků za skvělou propagaci jejich jména štědré příspěvky do našich hrdel a žaludků. Zas tolik času není, tak je potřeba na tom máknout....
———
Já v tento termín nemůžu, ale už asi ani do konce března nebudu moct, takže já se vzdávám OBOu večírků ... Sponzor má hluboko do kapsy, takže s tím taky asi nic ...
———
Navrhuji Vesnu, ať to Gaboš domluví
———
vesna domluvena v sobotu od 18hod
———
...už ani neodpovídá na sms a nebere telefony ...
———
co chceš?
———
Pravé vyhřívané zrcátko na Octavku II - komplet
———
605 kč vyhřívané sklo a 1923 zrcátko. Vše originál, náhrady to nemají.
———
co ten játro, už našel ten dres nebo jenom kecá že bude hrát nebo trénovat?
———
Kdo je Játro? :-D
———
trenály nejsou, tak jak můžu trénovat?
———
a kdybych měl natrénované, tak jdu na zápas, že jo.
———
stran těch střelců, nic jsem nedal...
———
To si pamatuju i o sobě, neboj ..
———
dlouho sem nikdo nic nepsal, tak píšu. Sehnal už někdo tu halu. Kdyby bylo venovní hřiště, chodil by někdo?
———
Tak žeprý by to šlo na zamrzlém Štěrkáču Petře ... :-D
———
Miloši, zjisti prosím tě, kdy hrajeme toho 3.1. první zápas a pak to semkajc napiš. Dík.
———
Už nic, už to opravili..
———
Opravil to Lumír na základě tvého požadavku
———
Mého? Šak já nikomu nepsal ...
———
Psals mně
———
no tak to nebude stmelovák , ale zrovna ukončená cha.
———
tak co bude s tím stmelovákem?
———
Stmelují se pouze hráči, Petře ...
———
a ty teď hraješ? můžu za to že jsem nemocný a nemůžu najít dres? Budu se snažit ho najít do konce týden a jestli ho najdu tak určitě příjdu.
———
a neser mě !